Rreth Fakultetit

Fakulteti i Ekonomisë është formuar në vitin 1952, me emrin Instituti i Lartë i Ekonomisë. Që prej vitit 1957, me krijimin e Universitetit të Tiranës, ai u përfshi në atë Universitet me emrin Fakulteti i Ekonomisë. Fakulteti operon në bazë të programeve të reja mësimore, në përputhje me programet e shkollave perëndimore, duke ofruar programe studimi në të tre ciklet: Bachelor, Master dhe Doktoraturë.

Më shumë rreth Fakultetit
Universiteti i Tiranës

Rreth Universitetit

Universiteti i Tiranës u krijua në vitin 1957 dhe është universiteti i parë në Shqipëri. Në fillim i formuar nga dhjetë fakultete, ky Universitet u nda në vitin 1991 kur fakultetet e inxhinierisë u grupuan në Universitetin Politeknik, duke lënë Universitetin e Tiranës me shtatë fakultete, të cilat mbulojnë shkencat humane, ekonomike dhe natyrore.

Më shumë rreth UT
Qyteti i Tiranës

Rreth qytetit të Tiranës

Për tu njohur me historinë e qytetit të Tiranës, duhet të kthehemi shumë pas në kohë, pikërisht në kohën kur fjala “Tiranë” u përdor për herë të parë. Për herë të parë emri i Tiranës në formën e sotme përmendet në vitin 1418 në një dokument të Venedikut. Tirana filloi të formëzohet në 1614 nga Sulejman Pasha, i cili ishte me origjinë nga fshati Mullet. Fillimisht, ai ndërtoi një xhami, një furrë dhe një hamam. Këto tre ndërtesa qenë fillesat e qytetit.

Më shumë rreth Tiranës

Shërbime Studentore

Fakulteti mundëson një sërë shërbimesh me synim rritjen e kapaciteteve të studentëve, marrjen e informacioneve në mënyrë të shpejtë dhe të saktë, si edhe inkurajon përfshirjen e studentëve në aktivitete të ndryshme të fakultetit. Ambjentet janë projektuar për të ofruar një hapësirë sa më të përshtatshme dhe cilësore për zhvillimin e veprimtarive studentore.

Më shumë rreth Shërbimeve Studentore
 1. Rreth Fakultetit
 2. Rreth Universitetit
 3. Rreth Tiranës
 4. Shërbime Studentore

Lajmërime

Lajmërime

Lajmërime

Njoftim

postimage Në raundin e parë të aplikimeve në degët e Fakultetit të Ekonomisë të Universitetit të Tiranës për programet e studimit Bachelor aplikuan gjithsej 19.397 maturantë. Numri i aplikantëve të cilët ankimuan rezultatin pas publikimit të listës paraprake të kandidatëve fitues dhe jofitues ishte 57

Lexo më shumë

Universiteti i Tiranës njofton të gjithë studentët e interesuar se në datën 01 Tetor 2016 do të zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës angleze TOEIC L&R. Klikoni këtu:TOEIC L&R 1 Tetor 2016
Njoftohen të gjithë studentët e interesuar se provimi i rradhës për testin ndërkombëtar të gjuhës angleze TOEIC L&R do të zhvillohet në datën 25 Shtator 2016 në ambientet e Godinës “Liria” në Qytet Studenti. Klikoni këtu:TOEIC L&R 25 Shtator 2016
Kritere të përgjithshme për pedagogë të jashtëm në Departamentin Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar, viti akademik 2016 - 2017

Lexoni të gjitha lajmërimet
 1. Lajmërime
 2. Evente
 3. Kalendari Akademik
 • Portali
  Portali
  Portali i Studentëve ofron mundësinë e regjistrimit në provime, publikimit të notave, kërkesave për rishikim, printimit të listës së notave dhe certifikatës përfundimtare, paraqitja e orarit mësimor si edhe mundësia e komunikimit pedagog-student.
 • Blog FEUT
  Blog-u i FEUT
  Së shpejti...
 • MBA
  Bachelor
  Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës është një zgjedhje unike për të ndërtuar një profil profesional dhe konkurrues në përputhje me nevojat e tregut.
  Gjeni më shumë
 • Master
  Master
  Me zhvillimin e vazhdueshëm të tregut të punës, konkurrenca do të bëhet akoma dhe më intensive. Programet e Msc-së që ne ofrojme ju sigurojnë zhvillimin e njohurive dhe të aftësive për tu dalluar nga të tjerët dhe për të arritur synimet tuaja.
  Gjeni më shumë
 • PhD
  Doktoraturë
  Ndiqni kërkimet tuaja shkencore pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, në një mjedis suportues për të qënë pjesë e grupit ndërkombëtar të studentëve të doktoraturës.
  Gjeni më shumë
 • Lajmërime & Evente
  Lajmërime & Evente
  Rregjistrohuni për të marre lajmerimet dhe eventet më të fundit të Fakultetit tonë.
  Rregjistrohu këtu